.

Den tidligere Chelsea -stjerne skrev en ny kontrakt med United i sommer, men har stort set været tvunget til at nøjes med en lille rolle, men Mata, der har været i klubben i seks år, afslører, at hans indflydelse nu strækker sig uden for banen. Spanien VM 2022 Landsholdstrøje
Men Mata har afsløret, at Herrera var foran kurven, når det kom til at forudsige Rashfords stigning, da han fortalte sin landsmand, at angriberen var ‘speciel’ efter sin første træning med førsteholdet.Juan Mata har afsløret sin afgørende rolle inde i Manchester United -omklædningsrummet, hvor den veteraner playmaker byder både nyankomne og unge velkommen på førsteholdet.

milan trøje
Den 18-årige blev navngivet som vikar i Uniteds Europa League-opgør mod Midtjylland, men skade på Anthony Martial i opvarmningen betød, at teenageren blev kastet ind fra starten.
Men efter Uniteds veloplyste kampe i løbet af Matas første sæson i en rød trøje, afslørede stjernen for nylig, at han var flov over at møde tilhængere, efter at holdet faldt til syvende.