.

Koeman bekräftades som den nya mannen i dugout på ett tvåårskontrakt förra månaden efter sparken av Quique Setien, och han är inställd på att övervaka en förnyelse av spelartruppen när klubben ser till att gå vidare efter de senaste besvikelserna. tunisien VM tröja
Koeman kommer nu att kunna räkna med Messi för den kommande säsongen då han ser ut att leda klubben in i en ny era efter en turbulent säsong med två avskedanden och en chockerande 8-2-förlust mot Bayern München i Champions League.

manchester united tröja
Mer kaos skulle komma när Levante-målvakten Aitor Fernández blev utvisad för att han flög utanför sitt område och hanterade bollen för att stoppa en Real-kontra, vilket lämnade försvararen Rubén Vezo att ta på sig handskarna och skydda målet under de återstående minuterna.Barcelonas chef Ronald Koeman har hyllat talisman Lionel Messi efter argentinarens dramatiska helomvändning på sin framtid, och kallat honom “den bästa”.
Ancelotti tog bort Bale, fotbollströjor beställa fotbollströjor nummer Eden Hazard och Isco ögonblick efter målet och ersättaren Vinicius gjorde skillnaden och utjämnade i den 73:e minuten med en kyligt tagen avslutning efter en försvarssplittrande boll från djupet av Casemiro.