.

For å avslutte natten scoret Brooke Hendrix en minneverdig utligning for billige fotballdrakter til lag Racing Louisville, da hun spilte inn sitt første mål i NWSL.
Liverpools dødelige trio Sadio Mane, Roberto Firmino og Mohamed Salah blir nå sett på som et av Premier Leagues beste partnerskap noensinne. real madrid drakt
Og Tevez har også avslørt at han godt kan være åpen for en retur til nedrykkstruet West Ham i fremtiden, og hevder at han ville gå tilbake til David Moyes side for å motta beundringen om klubbens supportere.

skottland VM Drakt
Han vant også Champions League mens han var sammen med United, med Tevez i start-XI da Sir Alex Fergusons side slo Chelsea i en dramatisk straffesparkkonkurranse i Moskva tilbake i 2008.
Fernandes følger i noen strålende fotspor, med landsmannen Ronaldo som tidligere har spilt for Red Devils.
Ronaldo kommer tilbake i aksjon med Juventus etter vinterpausen, og Cagliari kommer til Allianz stadion 6. januar.Cristiano Ronaldo, Wayne Rooney, kjøpe fotballdrakter Ryan Giggs og Manchester Uniteds rike historie med å skryte av ‘de største stjernene i verden’ bidro til å overbevise Bruno Fernandes om å bli med i klubben, innrømmer den portugisiske midtbanespilleren.